#AllDayNDK с лятна ретроспекция

#AllDayNDK е видео поредица, която отразява какво се случва със софийската скейт сцена. Мястото е Националният Дворец на Културата, а карачите са ни добре познати . Владимир Минов „Косата“ стои зад поредицата и е сглобил солидно количество кадри. Каналите са два – instagram и Youtube.

Последният епизод е малко по-дълъг от обикновено. За малко повече от 6 мин. Косата е успял да обхване голяма част от скейтърите, подвизаващи се на НДК.

Eто какво ни сподели той: „След като един ден с Петко Митев обсъдихме как Instagram издава най-добрите трикове от скейт филмите и убива скейт киното като цяло, пуснах анкета там – какво зрителите на alldayndk искат да гледат: един по-дълъг едит или още едноминутни епизоди. Публиката се провъзгласи категорично и бях приятно изненадан.

Ето последният епизод на поредицата – най-добрите трикове, които се случиха пред обектива на счупената ми камера, комбинирани с малко повече ситуации от ежедневието ни – като борбата на легендарния софийски скейтър Кристиян Генчин “Угро”, с атмосферните условия и притиснал от времето преди да отпътува за другият край на света. “

Enjoy.