Алекс и Влади искат да пеят за любов и го правят

Може би сте ги гледали в „X-Factor“, но и да не сте това не е проблем. Те много са се променили от тогава, не само визуално, но и музикално. Алекс и Влади преди време нашумяха с женската версия на ремикса направен първоначално от NDOE на песента „Diego„. След това направиха и обща авторска песен „Уж си говорим“ с потресаващо добър клип. Преди това имат няколко песни издадени за Монте мюзик. Момичетата споделиха, че им е писнало да пеят за раздели и несподелени чувства. Искат да пеят за любов и позитивната страна на живота, това и правят в новата си песен ‘1 х 1″. Видеото към нея е цветно и сладко, като самите тях.

_MG_0537

Успяхме да откраднем малко от свободното им време и да им зададем няколко въпроса.

Asphalt: Защо вече не сте част от Монте мюзик?

Влади: За съжаление не със всеки имаш химия. Те са прекрасни, но не си паснахме на концептуално ниво. Те ни подкрепят и ни се кефят, както и ние на тях, но трябваше да поемем по нашия път.

Asphalt: Вие искате да правите повече авторска музика. В каква насока мислите да е тя?

Алекс: Много държим бийтовете да са рап. Стефонски от Rap-A-Holic Studio се грижи за това.

Влади: Този ремикс, който направихме на песента „Diego“ се получи много добре. NDOE първи направи кавър на песента и ни зариби и нас да направим наш вариант. Ето такива неща искаме да правим. Тежки бийтове в комбинация с нашите нежни гласове.

Asphalt: Нека поговорим зановата ви песен.

Алекс: Разбира се музиката е на Стефан от Young BB Young. По текста сме работили много хора: Стефан, Владо, Ндое, Росен Димитров и ние двете. Реално това е идея от преди 2 години и сега леко я променихме, актуализирахме с няколко свежи идеи, като това да се качим на ролкови кънки.

_MG_0164

Asphalt: Споменахте, че идеите на клиповете ви са ваши.

Влади: Да, по наши идеи са. Ние ги предлагаме на нашия режисиор Шошо – Радостин Събев. Изключително много уважаваме неговото мение. Владо и Стефан също много помагат. Всеки един от хората, с които работим допринася много за цялостната взия на проекта. Така беше и в „Уж говорим“, така е и за тази песен. Ние сме семейство и на всеки мнението е много важно.

Asphalt: Вие сте щастливки, че имате такъв екип зад гърба си.

Алекс: Да, много сме им благодарни!

Asphalt: Кой се грижи за стайлинга ви във видео клиповете?

Влади: Гроздан Михайлов е човекът, които има голям принос не само за визиите ни в клиповете, а и за тези в ежедневието. Той е нашият вдъхновител. Винаги сме обичали цветните и по-артистичните неща. Срещнахме го миналата година и се влюбихме един в друг от пръв поглед. Получи се симбизоа.

_MG_0156_f

Asphalt: Планирали ли сте следващи проекти?

Алекс: Да, имаме още една песен, която е в процес на работа. За нея не може да говорим много на този етап. Само ще кажем, че музиката отново ще е на Стефонски.

Asphalt: Не сте ли мислили за обща песен с Young BB Young?

Влади: Ние гледаме нещата да стават естесвено. Не си поставяме цели, като на всяка ценада напарвим песен с някой, ако го пучувставаме ще го направим.

Asphalt: Благодаря за отделеното време. Успех!