Adidas x C.P. Company – очаквай неочакванто

Освен с появата на няколко нови модела маратонки, Adidas започват годината и с колаборация с луксозната италианска марка C.P. Company. Тя известна предимно сред футболните хулигани, а нейн основател е  Massimo Osti, който стои и зад Stone Island.

Бъдещият проект ще включква 2 продукта – модела кецове Kamanda на Adidas и известното още от 80-те яке на C.P. Mille Miglia. Колаборацията продължава наследстовото на C.P Company като при якето са запазени всички основни елемененти от осемдесетарския вид – цвета, цялата качулка, очилата на нея и ръкава. Единствената промяна е, че сега присъства и логото на Adidas.

adidas-c-p-company-kamanda-goggle-jacket-10adidas-c-p-company-kamanda-goggle-jacket-9adidas-c-p-company-kamanda-goggle-jacket-8adidas-c-p-company-kamanda-goggle-jacket-7

Особеност на маратонките е подметката, която заема солидно място и около страничната част. Горната основа е направена от червен велур, външната страна е бродирано името на модела Kamanda, a завършекът е на езика, където са логата на Adidas и C.P Company.

adidas-c-p-company-kamanda-goggle-jacket-4adidas-c-p-company-kamanda-goggle-jacket-3adidas-c-p-company-kamanda-goggle-jacket-2adidas-c-p-company-kamanda-goggle-jacket-1

Колаборацията между двата бранда все още няма официална дата, затова следи сайта за допълнителна информация.