Adidas Tubular Nova PK – революционерът в бъдещото на обувките

През последните години Adidas определено налага и промотира най-вече Ultra Boost и Nmd, но това не означава, че останалите модели от портфолиото на бранда са за пренебрегване. Superstar и Gazelle са от класиките на трите ленти и заслужават нужното внимание, но има един модел, който е препратка към бъдещето на обувките.

Цялата линия Tubular е смела заявка от немския концерн, че не се страхуват да експерементират и въображението наистина няма граници. Факт е, че дизайнерите на Adidas са вдъхновени от running маратонката от 90-те, но също така заявяват, че не могат да останат и само в миналото.

От 2014 до сега излизат немалко версии на модела, както и различни колаборации.

345

Едно от актуалните предложения за този сезон е Tubular Nova Primeknit в светло сиво и с леко загатващи зелени акценти. Безспорно може да се заяви, че това е една от най-харесваните и най-добре изглеждащи версии. Дизайнът не бяга от основната футуристична концепция, но в същото време се забелязва и известна доза естетика.  За удобството едва ли биха останали съмнения. Основата, която наподобява чорап, помага да държи крака стегнат. Отличителната тръбна подметка, вдъхновена от гуми на велосипед, е с допълнителна EVA пяна за повече гъвкавост и прави Tubular Nova Primeknit изключително удобни.

6 7

 

Adidas Tubular Nova Primeknit, с нова по-изгодна цена от 274,90 лв. на 164,94 лв., може да намериш в магазините на Buzz – София, Paradise Center / Варна, Grand Mall Varna / Бургас, Mall Galeria Burgas.