Теренът те зове с adidas Team Mode X18

Отдавна футболът не е просто игра. Футболните игрища се превърнаха в символичен моден подиум, където звездите показват най-новите модели на спортните брандове.  От години наред се забелязват тенденции и голямо разнообразие, а футболистите се опитват по всякакъв начин да бъдат все по-забележими. Новите модели футболни обувки на adidas са последното бижу на немския гигант и със сигурност ще блеснат на много от терените по света.

През тази година adidas Football лансира X18+ – обувките, които дават максимална скорост на едни от най-опасните играчи във футбола. Ще споменем само имена на Лео Меси, Луис Суарез, Габриел Жезус и ще ти напомним, че може и ти да се присъединиш към тях. Обувките са част от серията Team Mode, в която също влизат моделите Predator, NEMEZIZ и COPA. Освен че са наблъскани с най-иновативните технологии, X18+ идват със зашеметяващи комбинации от жълто, черно и синьо, което със сигурност ще те направи забележим на терена.

 

X18+ са създадени така, че да осигурят стабилност при висока скорост. Горната част на обувките е разтеглива, без връзки, удобна и сигурна за крака.

Дизайнът включва и ултра тънка мрежа. Освен че визуално придава идеята за скорост, мрежата осигурява лекота за ходилото и максимална чувствителност и контрол при контакт с топката. Изключително меката материя защитава крака, без да го ограничава.

Подметката SPEEDFRAME и допълнителният слой при петата осигуряват плътно и стабилно прилягане на ходилото, дори при бързи ускорения.

Adidas_Team_Mode_Nemeziz_P1_0044Adidas_Team_Mode_Copa_P1_0127Adidas_Team_Mode_Copa_P1_0117Adidas_Team_Mode_Copa_P1_0019

Team Mode X18+ ще се разпространяват в още две версии – Сage и Street. Първата притежава конструкцията на професионалните бутонки, както и BOOSTTM слой в средната част на подметката, а лайфстайл версията ще се предлага в син цвят.

adidas Team Mode X18+ може да намериш в магазините на Sport Vision на цена от 109,90 лв.

Source: Sport Vision