Superstar, където и да отидеш!

Още един кец, първоначално предназначен за спорт и по-точно баскетбол, но впоследствие напуснал игрището и слял се с градската среда. През ранните 70 години Superstar е сред обувките, с който най-често са забелязвани баскетболистите, а след това прави рязък завой. Навлиза в хип-хоп и стрийт средите и остава там за дълго време. В последните години моделът на Adidas с гуменото бомбе възвърна старата си слава и отново е на челните места в стрийтуеър тенденциите.

super

Казвам стара, тъй като още през 1986 RUN D.M.C се “обясниха в любов” с песента си “My Adidas“. Хип-хоп триото буквално изстреля в небесата Superstar с уникалния стил, който наложиха – носейки го без връзки и с вдигнати езици. Днес никой не го носи така, но по улиците ще засечеш много хора с него.

rundmc

Да, когато някой се появи със Superstar определено той е звездата в компанията и има много причини да е така.

Свидетелство за успешния поход на Adidas e, че през 2015 компанията реализира повече от 15 милиона проадени чифта, а това нареди Superstar сред най-купуваните обувки. Безспорно голям принос има и изпълнителят Pharrell Williams,  който се включи със силна колаборация, представяйки класическия модел в голям брой разцветки.

Сега, когато Superstar окончателно се е наложил като част от дрескода на стрийт обществото, не са малко комбинациите, в които ще забележиш да го носят. От изчистената визия с дънки над кокалчето, до по-екстравагантна, а някои дори и с официално облекло. Superstar е универсален и можеш да си позволиш да експерементираш без да се страхуваш, че ще изглеждаш абсурдно.

Виж как и певицата Сантра избира да носи любимия си Rose Gold в съчетание с горнище на Adidas с флорални мотиви.

53142

Adidas Superstar Rose Gold на цена от 194,90 лв. ще откриеш в магазините на Buzz – София, Paradise Center / Варна, Grand Mall Varna / Бургас, Mall Galeria Burgas.