adidas Sleek разкрива женствеността на всяка една дама

Advertisement
Sleek e модел, създаден от adidas, за да задоволи всякакви женски прищявки. Много актуален силует, който ще разчупи представите на всички дами за стайлинг.

„adidas SLEEK – ВЕЧНО ПРОМЕНЯЩА СЕ АЗ“ е концепция, която се развива, за да изучава вечно променящата се дефиниция за женственост. Но и многобройните изражения, които тя намира в лицето на създателите си. За да вдъхне живот на тази идея, кампанията предизвиква обществените разбирания за женска креативност, като показва, че тя може да бъде многообразна.

Няма как да не отбележим и самата Кендъл Дженър, която е лице на модела. Заснета от ирландската фотографка  Леон Уорд, тя показва многобройните аспекти от своята личност. Нежност, изкушение и класа – тези думи най-точно oпределят звездата, носейки SLEEK.

Изключителен кец, изпълнен с много лукс. Висококачествена кожа, класически силует, остри линии, без много контрасти. Цветовите комбинации са три – мек розов нюанс с червена подметка , бял цвят с полупрозрачна синя подметка, както и пастелен син цвят с бяла подметка. Могат да бъдат закупени от магазини District.

Снимки: Adidas