Ред е на adidas Prophere

Редица са моделите на adidas, които може да наречем легенди – Superstar, Stan Smith, Gazelle, Campus и дурги. През последните няколко години обаче „мозъците“ в немския бранд наблегнаха на иновациите, промените и осъвременяването на дизайните, колаборациите, като в същото време запазваха само някои отличителни белези от близкото и далечно минало. Най-големият скок adidas може би направиха с мега удобната подметка boost, която се превърна в символ на комфорт при маратонките, както за бягане, така и за ежедневието.

  

През последната година те продължиха мисията си да надграждат и пуснаха друг нов силует, който определено бихме могли да наречем. футуристичен – Prophere. Той отново е хибрид от деведесетарската носталгия и съвремените модерни технологии. Моделът използва съвсем нова конструкция с дръзко изваянна дебела подметка и големи трилентови марки от всяка страна. Горната част пък е изработена от мека плетена конструкция, а кожен елемент в петата поставя финалния завършек.

Официалният релийз на Prophere бе през декември 2017 г. и бе като коледен подарък за всички sneakerheads. Въпреки че първите мнения не бяха от най-положителните, заради ярката промяна, моделът много бързо доказа защо adidas са едни от лидерите в снийкър културата. Изпитаната им стратегия да съчетават духа на миналото и новите тенденции сработи перфектно и година по-късно Prophere е една от най-желаните маратонки.

adidas Prophere може да откриеш в магазин District и онлайн на цена от 235 лв.