adidas представя следващото ниво AlphaBOUNCE

adidas Running представиха новият, еволюирал AlphaBOUNCE Beyond, модел, създаден за атлети, които искат да надградят потенциала си и търсят безгранично добро представяне.

Сливайки в едно прогресивен дизайн, функционалност и естетика,  моделът е създаден за атлети, които доминират в играта си и използват тичането, за да станат най-добрите в своята дисциплина. За да отпразнува това и да предизвика Алфа атлетите да включават повече тичане в тренировките си, за да развият твърд спортен дух, adidas Running създаде кампанията ‘Run The Game’ . Във втората част на звездната кампания участват най-елитните атлети на adidas – футболистът от Real Madrid Гарет Бейл, Най-добрата в света тенисистка и шампион на Australian Open Каролин Вожниацки, 3 пъти участвалият в All-Star отбора на Америка Деймиън Лилард, баскетболистът от Хюстън Рокетс Джеймс Харден и флай-халфът от националния отбор по ръгби на Нова Зеландия – Боуден Барет.

Adidas_AlphaBOUNCE_Lillard_PDX187920171130_Adidas_AlphaBounce_ND_055420171130_Adidas_AlphaBounce_ND_023220171130_Adidas_AlphaBounce_ND__0044

Проектирани за мощност, бързина и комфорт, AlphaBOUNCE Beyond включват най-иновативните технологии и материали на adidas, комбинирани, за да осигурят на атлетите три основни неща – прилягане, усешане и преходност. 

Върховното удобство се дължи на новата FORGED горна мрежа от една част – дишаща мрежа с подправени зони, създадена използвайки технологията Aramis и ориентирана да осигури динамична подкрепа и стабилност на крака за линеарни движения във всички посоки. Перфектно за атлети, които сменят посоките на движение и се нуждаят от бъра реакция на игрището.

Повече усещане е осигурено от удължената междинна BOUNCE подметка – високоефективна, лека EVA мембрана, която е разтеглена нарочно, за да приспособи движението във всяка посока. Това се комбинира със система за разширено поддържане на петата, която прегръща глезена и средната част на стъпалото за повече стабилност и осигурява усещане за “заключване” при обуване, за да може атлетите да се чувстват стабилни и сигурни, докато движат играта.

20171130_Adidas_AlphaBounce_ND_006120171130_Adidas_AlphaBounce_ND_008020171130_Adidas_AlphaBounce_ND_0221adidas_Alphabounce_Beijing_01_0028

По-добро сцепление е интегрирано с Continental Rubber™ – подметка, която осигурява нужната издържливост за атлетите против износване и скъсване, както и идеален контрол над движението при мокри и сухи повърхности. Това сцепление позволява на атлетите да се “захванат” по-стабилно за земята, докато променят темпото и посоката си по време на игра.

AlphaBOUNCE Beyond може да откриеш в магазините на Sport Vision, както и онлайн тук