Adidas Originals и Mastermind с нова колекция

“Оригиналът не се опитва да е оригинален” с тази максима беше представена колекцията Equipment на Adidas. Това обаче не означава, че немската марка не може да подсили редиците на линията си с нова колаборация и то с едни от най-голeмите японски лейбъли Mastermind.

Общата им колекция ще включва богат избор от “стрийтуеар” модели – тениски, качулки, горнища и панталони. Всички са направени от най-качествени материали и са белязани с познатото лого на Mastermind – череп и кръстосани кости, както и с три ленти, символ на Adidas. 

5678910

В колаборацията още ще видиш и двата ъпгрейднати с BOOST технология модела на EQT. Първият EQT Support Ultra се отличава с висококачествена кожа, мрежеста горна част, бяла BOOST подметка, контрастираща на основния черен цвят и брандинг Mastermind. Втората маратонка е EQT Support 93/17, която е направена изцяло от текстил, отново с мрежеста горна част и BOOST подметка.

ad34

Колекцията Аdidas Originals X mastermind WORLD може да бъде намерена само в селектирани магазини на Adidas, а цените са между 130$ и 300$.