Adidas Crazy се завръща

След като в началото на месец Януари Adidas Originals пуснаха ограничено количество от модела Crazy, сега компанията е готова за по-голям drop.

CRAZY BYW e маратонка, която ни връща в средата на 90те, когато се появи Crazy 8 с нейната огромна вълнообразна подметка. Обувките всъщност първоначално се казваха KB8 и за времето си бяха нещо уникално. А името им, сигурно се досещате, идва от самият Kobe Bryant. Това е първата обувка правена по негов дизайн. Но 2007, след като Kobe вече не беше в Adidas, компанията пусна ретро серия и смени името на Crazy 8. Simple as that.

В новият модел CRAZY BYW можем да намерим основа от knit, като има и странични велурени панели.  Подметката е с последните технологии на компанията – Boost по цялото ходило. BYW е съкращение на BoostYouWear, много близко до старата технология на бранда – FYW – FeetYouWear.

 

CRAZY BYW X е насочена директно към баскетболните играчи. Отново имаме Boost технология в петата и специална пяна за пръстите, която е доста гъвкава и лека, но обувката е по-стабилна при глезените.

 

Датите са две – 15ти Февруари за CRAZY BYW и 17ти Февруари за CRAZY BYW X.  Цените им са съответно 170$ и 200$. И ще можете да ги закупите от www.adidas.com