adidas и Alexander Wang отново в екип

Измина година, откакто криейтив директорът на Balenciaga Alexander Wang и Adidas Originals се колаборираха. Те представиха няколко колекции, включително и скейт обувка. Сега дуото отново обединява сили, за да продължат линията, в която висшата мода се преплита със спортните дрехи. Поддържайки същия дух, дуото създава колекция Adidas Originals x Alexander Wang Season 2.

Alexander Wang
Alexander Wang

Промо видеото, което са пуснали хвърля светлина върху моделите които предстоят да излязат. Те са представени по интересен начин, свързващ световете на колоездачите и рейв културата. Режисьорът Ryan Staake умело е показал новата спортна екипировка, която е универсална и от работна веднага може да премине в облекло за парти.

Видеото разказва точно това. Историята на двама велосипедисти, които удрят улиците, а след това сменят работната средата с парти обстановка.

Alexander Wang Adidas Originals Season 2 официално ще бъде пусната на 5 август в избрани магазини. Ексклузивно за жителите на New York колекцията ще може да бъде закупена още на 29 юли, като единственото, което ще трябва да направят е да пратят SMS на 917-512-7715, за да разберат подробности.