Отблизо: Nike Air Max 97

Тази есен явно не само в гардеробите ни ще властва деведесетарското настроение. Маратонките също ще са от този период, а марката ще е Nike. Точно така говорим за Air Max 97, моделът, който триумфално се завърна този сезон. Под триумфално имаме предвид, че освен редицата подобрения и няколкото разцветки, с който изскочиха от американския гигант, те направиха и доста сполучливи колаборации с грайм звездата Skepta и бранда Undefeated.

9CO6A0930181513

Моделите Air Max на Nike винаги са приемани по най-добрия начин от публиката. Независимо дали става въпрос за 90, 95 или 97, едва ли някой би отказал чифт.

Да се върнем обаче на Air Max 97, които с футуристичния си дизайн предизвикват възторг у всеки, включително Сантра и SkilleR. Именно тях двамата избира Buzz за модели, чрез които да представи най новото от селекцията на магазина. Споменахме, че маратонките пристигат с някои подобрения. Няма как иначе. Имаме си стандартната OG версия в сиво,  модел в черно, както и сив, но от велур. За дамите разцветката е rose/gold. По отношение на комфорта се забелязва нова подметка и обновена и по-мека въздушна камера. Цялата горна част на завърналия се Nike Air Max 97 e на 100% безшевна.

3232164

Nike Air Max 97 на цена от 339,90 лв. може да намериш в магазините на BUZZ. София – Paradise Center и The Mall / Варна – Grand Mall Varna / Бургас – Mall Galeria Burgas.