5 години Foot Court : Тони и Емили

Foot Court стана на 5 г. през 2019-та и продължава да прави неща, които го дефинират като доста важно парче от пъзела на стрийтуеър и снийкър културата у нас.

С натрупването на годините расте и любопитството, а това на FC се проявява в желанието да търси нови и интересни лица, които имат какво да разкажат и които ще стават все по-популярни.

Видеото и снимките, които ще видите са поредна колаборация на Foot Court с Емануил Алберт , като очевидно там химията работи, а дочуваме, че има и сериозен шанс това да не остане едно-единствено видео, а да прелее в поредица.

Но кое е интересното тук? Очевидно не става въпрос просто за фотосесия, защото двамата главни герои не са просто модели.

Ето какво ги прави интересни и защо смятаме, че ще чувате все повече за тях оттук-нататък: „Казвам се Тони Куон, на 19 г. и съм наполовина българин – наполовина кореец. Майка ми е работила като актриса, певица и модел в Южна Корея, където се запознава с баща ми. Занимавам се основно с хип-хоп и R’n’B (Тони рапира във видеото върху бийтовете на Ростислав Алберт, бел. ред.), хип-хоп танци. По-голямата част от живота си съм прекарал в България, от което съм изключително щастлив, но Южна Корея винаги е била моята слабост. Само след няколко дни заминавам за там, за да подпиша първия си професионален договор с най-големия хип-хоп лейбъл в Азия, а наред с това ще участвам и в няколко сериала. Само ще добавя, че винаги съм пръскал парите си по дрехи и най-вече по обувки, които винаги са ми били „on point“! (смее се). Любими брандове са ми Nike, Jordan, Balenciaga, Y-3.“

„Казвам се Емили Нагато и съм родена в Йокохама, Япония. Баща ми е японец, а майка ми – българка. След като нашите се разделят, се премстваме тук, в София. Доскоро учех, а в момента работя като барманка и активно тренирам Винг Чун. Отскоро се снимам в реклами и музикални клипове, постепенно развивайки се като модел и актриса, за което няма да лъжа – азиатският ген помага.“

 

Credits:

Фотограф и оператор: Емануил Алберт

Mix & Master: Ростислав Алберт

Изпълнител: Тони Куон

Запис: Royal Mansion Entartainment

Модели: Тони Куон, Емили Нагато

Стилист: Емануил Алберт

Гардероб: Foot Court