Завръщане в бъдещето: година 2029

Представете си да имате достъп до нещата, които ще бъдат актуални след 10 години? Яко, нали? Новият бранд за слънчеви очила 2029SHADES се опитват да направят точно това. Тенденциите по принцип се определят от екипи от хора, чиято работа се състои от това те да изследват настроенията и нагласите на потребителите и по този начин да прогнозират какво би било най-модерно след един определен период от време.

От друга страна, има артикули, които, независимо от тези резултати, ще бъдат актуални и сега, и след 10 години.

Това, което от 2029SHADES се опитват да създадат, е продукт, който прескача всички тези процеси и създава свой нов и уникален метод за утвърждаване на бранда си и достигане до аудиторията си. Тяхната концепция включва, освен дълбок поглед в бъдещето, а и общество от хора с глас в модните среди, които да потвърдят качеството и автентичността на продукта, още преди той да е достигнал масовия потребител. 2029SHADES изграждат мрежа от креативни личности, които да бъдат един вид „лакмус“ за слънчевите им очила. Затова ако видите човек, който да носи техен модел, съвсем спокойно можете да го попитате за идеята зад тях и неговото мнение. А иначе се предвижда през месец юли да бъдат пуснати в продажба първите им 2 модела, но в ограничено количество.

Обратното броене започна, а ние се вълнуваме да видим какво още ще измислят преди „официалното“ откриване на бранда – след 10 години. До тогава ще можем само да хвърляме по един поглед в/през това, което ни предстои.

На 02.07 от 12:00 те ще приемат pre-order през профила им в Instagram.

Снимки: Емануил Алберт

Текст: Богдана Костова