#betterdays – малките истории имат значение

GOODINK стартира кампании, които искаш да следиш

Много мастило е попило в кожите ни последните 9 месеца, а сега GOODINK като утвърден tattoo love brand в България пренасочва труда на артистите и към сърцата Ви…

Под формата на лимитирани Tattoo Money Jars

img_7539

Как се роди идеята?

  • В GOODINK още от самото ни създаване сме искали да използваме изкуството и татуирането с пряко насочена благотворителна цел. И tattoo money jar серията ни с Петя Евлогиева от Artcore и момчетата от Sofia Harcore Tattoos са първите стъпки на една традиция.

Какви бяха стъпките по осъществяването й?

  • Подготвихме всеки артикул с огромно внимание към детайла, така че да искаш да го имаш – защото е красив и лимитиран! Тестовете с различни технологии и повърхности отне доста време, артистите обаче бяха изключително търпеливи и вярваме, че си струваше.
img_7546img_7538img_7535img_7531

Какво се случва в момента?

  • Работихме доста, гонихме доста срокове, но бяхме изключително сплотен екип и трудът ни даде своите плодове:

50 буркана по дизайн на Петя Евлогиева са в Artcore Tatoo на ул. Хан Крум 38;

50 буркана по дизайн на Sofia Hardcore Tattoos са в студиото им на ул. Витоша 45; 

Candy Cherep с уникален дизайн за GOODINK, бе изрисуван от Ели Лазарова от Tattoo Skull и той ще бъде обявен за закупуване с онлайн търг.

Събраните средства отиват за кауза избрана от артистите, а именно – по-добри дни за Юлика, като по-детайлна информация можете да получите на място в посочените студия.

 img_7544

GOODINK създава традиция

Какво очакваме в бъдеще?

  • Вече обсъждаме новите „предмети“ за следващото издание на #betterdays с други студиа и преди Коледа ще можем да осъществим още един подобен проект. Ще се радваме един ден да създадем подобна традиция в повечето тату студиа, и ний сме дали нещо на света.

 

 

Фотограф: Георги Тодоров