EXE CLUB – клубът, който обединява

Вече трети месец София се радва на европейско клубно изживяване, благодарение на новооткритият EXE CLUB. Мястото залага висок стандарт във всеки детайл. Най-новото признание за това е наградата на DIBLA за най-добър дизайн на клуб, която EXE CLUB заслужено печели. Интериорът е това, което е, благодарение на сплотен екип от професионалисти: архитект, дизайнери, скулптори, художници, артисти и изпълнители.

Силно впечатление правят движещият се на релси пулт и многото новаторски решения. Дозирана с вкус еклектика се наблюдава при избора за визия в главната зала и в малкия оазис на клуба – чил зоната. Докато при първата се залага на футуристичен дизайн – иновативен пространствен екран в пълзящи по стената елементи, за въвличане във виртуален свят, то е помещението за отдих се пренасяме в 90те. Събрани антики, безплатни аркадни игри, кожени дивани, фреш бар – идеалното място за отдих, презареждане на батериите или по-социално преживяване. Новаторство, класика и античност са свързани по начин, по който се подчертават един друг.

Екипът е наясно с целта си и я заявява по всички възможни начини, а тя е да обединява различните. EXE CLUB е място за всички, стига да не са в разрез с кодекса на клуба. Идеята е идеалистична и  амбициозна, но всички замесени няма да спрат, докато не видят тази мечта факт. А именно – София да разполага с дом, в който добре да се чувстват  хора от всяка възраст, сексуалност, етническа принадлежност, от всеки социален кръг, които да преживяват нощта по EXE начин.

Другото послание, което ни отправя EXE  е ‘Живей тук и сега’, отдай се на момента, остави телефона. „Без снимки в главната зала” е смело и иновативно за България решение, което отново показва, че EXE далеч не е просто клуб, а място с мисия. Изживяване, което си струва