Новите Yeezy 350 v2 „Black/Red“ във Foot Court

По отношение на мода и снийкър култура, София все повече се доближава до големите европейски градове. Поредното доказателство за това е, че и в нашата столица ще има място, откъдето да се сдобиеш с новите Yeezy Boost 350 V2 „Black/Red“. Локацията е повече от ясна – магазин Foot Court, който с всеки изминал ден изненадва със своите предложения и разнообразна селекция от най-актуалните модели. Само за няколко години Foot Court се превърна в любима точка за всички любители на кецовете и продължава да се развива в тази посока.

Целият екип на Foot Court e положил доста усилия, за това Yeezy Boost 350 V2 „Black/Red“ да присъства в магазина. Ние се допитахме до Дидо и Никола (две от основните фигури) тежка ли е борбата и какво им е коствало, за да го постигнат.

Никола: Тежка е, доколкото може да бъде тежък процесът на изграждане на проект като нашия, а той никак не е лек. Със сигурност коства постоянство и следване на посоката, която сме задали – а именно Foot Court да не е просто локация за продажба на интересни модели, но и марка със специално отношение към снийкър и стрийт културата.

Дидо: Аз бих благодарил на екипа на Adidas България, че оцениха, това което сме направили с Foot Court за българския пазар. Концепцията, дизайна, селекцията, екипа на магазина, всичко това са фактори, които ни доведоха дотук, а повярвайте, че въобще не е лесно да се вземе такъв акаунт за страна като нашата! Както каза един приятел „Hard work pays off!“ Честито на всички наши клиенти! Go get them!

Asphalt: А колко ще са бройките и само чрез томбола ли ще могат да бъдат закупени?

Никола: Бройките са тридесет и всички те ще могат да бъдат закупени само чрез участие в томболата.

Asphalt: Могат ли да бъдат сигурни феновете на Yeezy, че от сега нататък всеки релийз ще бъде наличен в магазина?

Никола: Силно се надяваме да не изпускаме релийз. Клиентите, снийкър-феновете със сигурност вече очакват това от нас.

Всеки, който иска да притежава последния релийз от серията на Kanye West може да се регистрира за томболата, която стартира на 6-ти февруари. Единственото, което трябва направиш е да попълниш и пуснеш в специална урна в магазина, един талон, в който да посочиш данни за контакт, твоя номер обувки и да се надяваш да те изберат. Тегленето ще се състои на 11-ти февруари, 9:30 ч. във Foot Court (бул. Витоша 79).

Windows-Foot Court-01