Future Aesthetics

Future Aesthetics – бъдещето на българската клубна сцена

Като едни верни почитатели на нощния живот и фенове на качествената музика, без значение стил, цвят, раса или произход, няма как да не забележим, как из дебрите на клубните перформънси се прокрадва една изцяло нова концепция за партита – тази на интелигентната музика.
И преди някой да се е засегнал, ще разясним – става дума за такъв тип купон, на който хората не се събират да се напият, да издрусат света или да забият нещо за вечерта. Става дума за точно обратното – купон, на който хората отиват да се забавляват, да си общуват и най-важното – да слушат качествена музика.

future aesthetics Future Aesthetics
 
Зад коцепцията на Future Aesthetics стоят една шепа музикално ограмотени диджеи и продуценти, които може би си виждал и в други формати като Trap Цензура и Best Kept Secret. Говорим за Sava, Manners и Tekniq. Да, точно тези момчета – готини, свежи и със сигурност са те карали да си избухнеш вътрешно (а може би и външно) поне веднъж.

14937189_341534709533700_4166119403601631788_n
 
За тях Future Aesthetics е филтър, който отсява клубната музика от мейнстрийма. Идеята, с която момчетата се събират е да направят парти формат, в който да се пускат и слушат предимно инструментални парчета, но отново с хип-хоп насоченост, но също така можеш да чуеш и перфектна селекция от „дизайнерски“ трап (shout out to Bashment) и все повече набиращият сила future bass. Както при Best Kept Secret, и тук хората имат възможността да пускат в събитията във Facebook песните, които им харесват и биха искали да чуят.
„Искаме да каним и селектори от подрастващите, както и хората, които се интересуват от такава музика“, споделя Tekniq.

Ако все още се чудиш за какво точно звучене ти говорим, можеш да чуеш този зверски Future Aesthetics микс на Manners:

 
И в случай, че си се изкефил, заповядай на 18 ноември в бар „Backyard“, за да потанцуваме заедно и да се насладим на качествена музика, селектирана от едни от най-любимите ни диджеи и продуценти. Виж повече за събитието тук.

Future Aesthetics